3.3.2017

LOMAN TUNTUA

 
Tällä viikolla Keski-Suomessa on vietetty hiihtolomaviikkoa. Vaikka toistaiseksi kotona hoitovapaalla olenkin, on lomaviikko minullekin tervetullutta vaihtelua arkeen huolimatta siitä, että ihan vaan omissa nurkissa olemme sen viettäneet.

Lomaa edeltävä viikko oli täynnä ohjelmaa kun vietimme esikoisen 9-vuotissyntymäpäiviä kolmeen eri otteeseen. Kaverisynttäreiden lisäksi pidimme kemut erikseen myös voimistelujoukkuekavereille ja tietenkin myös mummeille ja kummeille. Paljon ihania ystäviä ja hetkiä, mutta ihan kiva, että loma osui heti tuon juhlaputken perään.

Aurinkoa ei ole lomalla juuri nähty, mutta emme ole antaneet sen häiritä. Lomaviikkoon on mahtunut muutama rinnepäivä, luistelua, lumiukkoja, lettuja ja leppoisaa oleskelua sekä ystäviä kylässä ja kyläilyä ystävillä.  


 
Tänään sain myös harvinaisen hetken omaa aikaa ihan yksin kotona, kun vauva nukkui pitkät päiväunet ulkona, perheen miesväki oli laskettelemassa ja esikoinen oli saateltu koko viikonlopun kestävälle voimistelukisareissulle. Hetki sohvalla lukemattomien sisustuslehtien kanssa, teetä kauniista kupista ja superhyviä lakritsataateleita, siinä jos jossain on loman tuntua! 

-Piia

4 kommenttia :

  1. Tuollaisella hetkellä jaksaakin taas pitkään..:)

    VastaaPoista
  2. Vähän sama meininki täälläkin. Mä oisin voinut ottaa toisen loman edellisen perään, mutta kelpuutan vapaan viikonlopun paremman puutteessa :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!