23.10.2016

SYKSYSTÄ TALVEEN

Tämä loppujaan vetelevä viikko on vietetty täällä Keski-Suomessa syyslomaviikkoa. Isommat lapset ovat lomailleet sekä kotona että mummilassa ja näin oma viikkonikin on ollut vähän normiarjesta poikkeava. Pienet vapaat perusarjesta ovat aina mukavia vaikka niihin ei mitään erikoisempaa ohjelmaa edes järjestäisi, varsinkin vauvaperheessa sitä ohjelmaa kun kuitenkin riittää yötä päivää!


Erään lomapäivän kävelyltä lapsille tarttui mukaan paljon Pokemon palloja ja minulle lepän oksa, jonka käpymäinen kukinto ihastutti silmääni. Tuosta oksasta, muutamasta kynttilästä ja vaneripalasta syntyi kaunis ja simppeli asetelma olohuoneen ruokapöydän päälle. 


Vähän talvista fiilistä asetelmassa on ja eipä se haittaa. Syysloma on aina toiminut minulla jonkinlaisena jakajana syksyn ja alkutalven välillä. Nyt voi kääntää ajatukset talvea ja pikkuhiljaa myös joulua kohtaan. Tosin ennen joulua ehditään juhlia vielä 7-vuotissynttäreitä, jännittää monia voimistelukilpailuja ja riemuita useasta uudesta vauvan oppimasta taidosta. Todennäköisesti tämä pätkä ennen joululomaa menee siis vähintäänkin yhtä nopeasti kuin aika koulujen alkamisesta tähän päivään!

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!