2.10.2016

SUOSIKKINURKKA

 
Vierashuoneen nurkkaan on kerääntynyt tavaroiden kirjo, jotka ovat vähän eriparia keskenään, mutta sopivat silti minusta hyvin yhteen. Tavarat ovat ajautuneet tuonne enemmän ja vähemmän vahingossa kun taulut ovat menettäneet edellisen paikkansa ja lehdet jääneet lukematta. Tästä huolimatta tämä nurkka ja huone ovat yksi omaan silmään mieluisimmista kodissamme ja siksi onkin harmi, miten vähän huonetta tällä hetkellä käytetään.


Huoneesta on aina puhuttu työ- ja vierashuoneena, mutta työ-etuliitteen on voinut jättää jo jonkin aikaa pois, sillä purin huoneesta työpöydän aikoja sitten pois. Ja aika vähän huoneessa koskaan oikeastaan töitä edes ennen sitä on tehty, ruokapöytä on aina vienyt voiton tässä hommassa. Nyt siis ainoastaan vierashuone, joka arkisin on vain läpikulkutilana.

No, jossain vaiheessa tilanne tulee muuttumaan, olen tainnut aiemminkin mainita, että tästä tulee vauvan vähän kasvaessa meidän vanhempien makuuhuone ja vaikka vierashuone menetetään, on todella kiva, että tällekin huoneelle tulee viimein enemmän käyttöä! Huoneen sisustaminen makuuhuoneeksi on ehkä himpun haasteellista, koska huoneessa on portaikko, josta on kulku saunan pukuhuoneeseen, ovi terassille ja pariovet olohuoneeseen ja nämä tietenkin rajoittavat tilankäyttöä. Myös ison kirjahyllyn tulee jatkossakin mahtua huoneeseen. Jossain vaiheessa haaveilin laittavani huoneeseen kukkatapettia, mutta katsotaan sitten kuinka todellisuudessa käy, kuinka saadaan tavarat silloin mahtumaan ja vieläkö sen jälkeen huoneesta löytyy suosikkinurkkani, toivottavasti!

-Piia

6 kommenttia :

 1. Kivan näköistä. Mistä tuo sohva on? Meillä vierashuoneen sisustaminen meneillään ja kivaa vierasvuodetta ei ole vielä löytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sohva on Ikean ikivanha futoni. Se on tosi kiva, mutta aika matala nukkua. Ollut meillä tosiaan jo varmaan kymmenisen vuotta, mutta parempaa ei ole vielä vastaan tullut.

   Poista
 2. On kyllä ihanan kotoisan näköinen nurkka <3

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä ja monia kivoja yksityiskohtia, kuten Teemu Järven juliste ja tuo matto! Oi että, nyt kun tuota kettua katselen niin olisiko pitänyt sellainen ostaa oman peura-julisteen sijasta....;) mutta joka tapauksessa, ihanasti yhdistelty kaikennäköisiä tavaroita ja oli se sitten tarkoituksellista tai ei niinkään, kodikas tunnelma välittyy ruudun toiselle puolelle asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Huoneessa tosiaan on monia minun lemppari juttuja, ehkä juuri siitä syystä se suosikkipaikka onkin! Peurakin on todella kaunis, itsekin juuri näiden kahden välillä pohdin kun julisteen ostin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!