11.6.2016

KASTAJAISVALMISTELUJA

Nyt kun isompien lasten eskarin ja ensimmäisen luokan loppumiset on juhlittu ja kesäloma aloitettu, on ollut pikkuhiljaa aikaa alkaa valmistautua ensi viikonloppuna vietettäviin vauvan kastajaisiin. Pidämme kastajaiset kotona ja jotain pientä koristusta haluan juhlan kunniaksi kotiin laittaa. Aika simppelillä kuitenkin mennään; harsokukkia, jotain silkkipaperi askarteluja ja sen sellaista. 

  
Myös tarjoilujen suhteen on tarkoitus päästä kohtuu helpolla ja kakku ja suolaiset tulevatkin valmiina, kattausasioita olen kuitenkin jo mietiskellyt. Kun aiemmin tällä viikolla Iittalan Palokan Outlet myymälässä bloggareille järjestetystä tilaisuudesta saadusta pienestä paketista löytyi kauniita Kastehelmi-servettejä* oli ostoslistalla yksi asia vähemmän. Kattaukseen päätyy myös samaisesta paketista saatu ihastuttava Kastehelmi kuppi*, joka täyttynee vaaleanpunaisilla karkeilla. Ostin myymälästä kattausta varten myös pienen vaaleanpunaisen Koko kulhon ja kun kastepöydän kukkakimppu asetetaan Marimekon pieneen vaaleanpunaiseen maljakkoon, on tunnelma kaikin puolin vaaleanpunainen, mutta mikäpä sen sopivampi väri pienen prinsessan juhliin!


Kastemalja on aikoinaan esikoiselle hankittu ja sama vanha pitsireunainen liina, jolla isompien lasten päät on kuivattu, on sekin jo etsitty kaapista esille. Kastemekolla on pidempi historia, se on yli kuusikymmentä vuotta sitten kummitädilleni tehty ja sen jälkeen monet juhlat nähnyt. Myös isäni sekä minut on samassa mekossa kastettu ja on ihanaa, että omatkin lapset tätä samaa mekkoa ovat voineet käyttää.

Tänä viikonloppuna siis askarrellaan ja suunnitellaan ja ensi viikonloppuna juhlitaan!

-Piia

PS. Saimme muuten  Palokan Iittalaan teille lukijoille kattavan alekoodin. Kassalla koodilla "KokoPalokka" kesäkuun loppuun saakka kaikki tuotteet -20 % (ei koske Vulpes-tuotteita)!

*kuppi ja servetit saatu

4 kommenttia :

  1. Voi kuinka kauniilta ja herkiltä näyttää suunnitelmat! Mutta kuinkas muutenkaan, kun on pienestä prinsessasta kysymys. Ihania suunnittelu- ja juhlahetkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! <3 Hommat on vielä vähän vaiheessa, mutta onneksi lauantaihin on aikaa vielä muutama tehokas työpäivä ja -yö... ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!