20.6.2016

ASETELMIA JA AJATUKSIA

 
Takana viikonloppu iloa, rakkautta, juhlaa, onnen hetkiä, liikutuksen kyyneliä ja kaunis nimi ihanalle tyttärelleni, mutta kastajaisista lisää myöhemmin. Nyt teki mieli kuvata kauniita pieni kohtia kodista, juhlien jälkeisiä asetelmia ja samalla yrittää päästä eroon jonkinlaisesta valkoisen paperin kammosta, joka on lähiaikoina vaivannut. 

Ehkä se on viime viikkojen kiire, yöheräämiset vauvan kanssa, päätään nostanut itsekriittisyys kuvia ja tekstejä kohtaan, laiskuus tai mikä lie, joka jumittaa sormet näppäimistöllä ja aiheuttaa kysymyksiä: Mistä ja mitä kirjoittaisin? Kenelle ja miksi? Kuka näitä lukee ja kiinnostaako tämä ketään? Tämä ei ole puhdas sisustusblogi eikä käsityöblogi vaan välillä myös kakkuja ja muuta kerrontaa. Hankalasti kategoroitava tapaus, kuten taitaa olla myös kirjoittajansakin. Ehkä on taas aika muistuttaa itseä niistä ajatuksista, jotka pian vuosi sitten saivat aloittamaan ikioman blogin kirjoittamisen. Tämä on ennen kaikkea omaa aikaani, omaksi iloksi, päiväkirja pienestä palasta elämääni. Ja kaikki muu on mahtavaa bonusta; jokainen lukija, jokainen ihana kommentti, jokainen bloggaamisen kautta saatu ystävä ja tuttava ja kaikki muu mukava, jonka harrastus on tuonut tullessaan. Ehkä pitäisikin taas vaan miettiä vähemmän ja kirjoittaa enemmän juuri silloin kun siltä tuntuu. Toivotaan, että näillä ajatuksilla saadaan voitto valkoisesta paperista! 

Mutta toki olisi mukava kuulla mikä siellä ruudun toisella puolella kiinnostaa! Maistuuko sekametelisoppa vai pitäisikö pysytellä paremmin jossain tietyssä aihepiirissä? Onko jotain postaustoiveita? Oliko tämä täysin sekavaa ajatuksen juoksua ja olisiko jo aika mennä nukkumaan? ;D

-Piia

14 kommenttia :

 1. Hyvä just näin :) Sun näköistä settiä.

  VastaaPoista
 2. Vastaus yhteen kysymykseesi, minä luen! Ja tykkään katsella kauniita kuviasi...:)

  VastaaPoista
 3. Tykkään just tällaisena, eli luen. :)

  VastaaPoista
 4. Tämä blogi on tällä hetkellä ainoa paikallinen, jota jaksan seurata. Täältä löytyy kaunista, herkkää ja " normaalia" elämää, jota en ( ikävä kyllä ) ole saanut muista paikallisista löydettyä. Joistakin vähän, joistakin en sitäkään...
  Jatka bloggaamista! Ole rohkeasti sitä, mitä olet!
  Hyvää juhannusta ja kesää Sinulle ja perheellesi <3 !

  Ja miksi painotin paikallisuutta? Siksi, että olen opetellut uutta paikkakuntaa blogien kautta. Sinun kautta olen saanut parhaat vinkit kotiutua Jkl:ään.

  t. Se " uusi kaupunkilainen " ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos kommentistasi! Se todella lämmitti mieltäni! <3 Toivottavasti voin vastedeskin tarjota mukavia lukuhetkiä!

   Poista
 5. Terveisiä Hollannista 😀 täältäkin seurataan tiiviisti - sekametelisoppa on just hyvä. Terveisin Ritu. P.s. sun kuvat ovat todella kaunilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritu! <3 Sekametelisoppaa tykkään tehdä, joten kiva, että se maistuu myös muille!

   Poista
 6. Sekasoppa on parasta :) Itseä kiinnostaa vähiten sisustusjutut, kun taas käsityöt ja vauva jutut kiinnostaa paljonkin! Kauniista kuvista myös suuri plussa!

  T. Lukija, joka tuskin lukisi tätä blogia jos tämä seuraisi tiukasti yhtä kategoriaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Yritetään jatkossakin tarjota kiinnostavaa luettavaa ja katsottavaa! :)

   Poista
 7. I enjoy your blog very much,your pictures are beautiful and your sewing projects have given me lots of inspiration.
  Brigitte,USA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much for your lovely comment Brigitte! <3 It's always amazing to hear that you can inspire someone! Hope to do that in the future as well!

   Poista

Kiitos kommentistasi!