3.4.2016

UUSIA JULISTEITA KOTIINKuten kirjoittelin, sisustusrintamalla on viime aikoina keskitytty pääasiassa vauvaan valmistautumiseen, mutta ei täällä sentään ihan vielä pelkässä vauvakuplassa olla!

Vaikka arvostan ja pidän kovasti oikeasta taiteesta, ovat julisteet ja printit helppo, nopea ja myös edullinen tapa tuoda uutta kuvamaailmaa kotiin, jota tällainen vaihtelunhaluinen sisustustaja aika ajoin tarvitsee. Olikin siis oikein osuva hetki saada postia Deseniolta ja päästä tutustumaan tarkemmin heidän verkkokauppansa laajaan juliste- ja printtivalikoimaan ja valitsemaan muutama ihastuttava juliste piristämään vauvanodotusaikaa ja tuomaan uutta ilmettä kotiin pienellä taulurallilla! 

Kun tarjolla on toinen toistaan kauniimpia julisteita, oli valinnan vaikeus suuri! Päädyin lopulta valitsemaan vähän jokaiselle jotain. Batman juliste hauskuutti tekstillään ja löytää tiensä jossain vaiheessa todennäköisesti pojan huoneeseen, jos siis raaskin sen sinne siirää... Graafinen Triangles taas sopii moneen paikkaan, mutta valikoitui joukosta tytärtäni silmällä pitäen. Aulaan tauluseinälle olen kaivannut jo jonkin aikaa vaihtelua ja kaunis metsä-aiheinen juliste, Forest circle, oli siihen oikein onnistunut valinta.Mutta ei tuleva vauvakaan toki ilman jäänyt! Deseniolla on laaja valikoima mitä söpömpiä lasten julisteita ja pitkän harkinnan jälkeen tuo suloinen pesukarhu pääsi osaksi korttikollaasia, jota vauvan pinnasängyn päälle olen koonnut. Jos sinäkin kaipaat kevään kunniaksi piristystä omille seinillesi, niin uskallanpa melkein luvata, että Deseniolta löytyy jotain jokaiseen makuun sopivaa! Käykäähän siis kurkkaamassa mitä on tarjolla! 

-Piia

*yhteistyössä Desenio.fi

4 kommenttia :

  1. Kivoja julisteita. Itsellä juuri projektina valita printtejä seinälle ja Deseniosta löytyy kyllä paljon kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Deseniolla on kyllä loistava valikoima, toivottavasti löydät sieltä tai jostain muualta kivaa omille seinillesi! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!