27.11.2018

JOULU ALKOI MARKKINOILTA




No olihan se vähintäänkin yhtä ihana  markkinamatka kuin edellisenä vuonna! Parolan aseman joulumarkkinat olivat tänäkin vuonna aivan täydellinen avaus joulunodotukseen. 

Jouluiseksi puettu asema täyttyi lauantaina iloisista ihmisistä ja joulunodotuksesta ja  Katja oli luonut upean tunnelman asemalle ja sen ympäristöön. Myyntipöydistä löytyi kaunista itselle ja lahjaksi ja omatkin myytävät vähenivät päivän mittaan niin, että kotiin tuotavaa ei juuri jäänyt, kiitos siis jokaiselle joka myyntipöydässämme asioi!





Markkinoista jäi todella hyvä mieli ja fiilis! Tuntuu etuoikeutetulta että sain olla tänäkin vuonna mukana tuomassa omalta osaltani joulutunnelmaa markkinavieraille yhdessä ihana  ystävän kanssa! Noissa markkinoissa ja tuossa paikassa on kyllä jotain taianomaista!





Markkinoilta tarttui mukaan jo siinä määrin joulumieltä, että ensimmäiset joulukoristeet on kotonakin nyt otettu esiin. Joulunodotus on siis virallisesti startattu ja tästä eteenpäin voi hyvällä omalla tunnolla lisätä jokaiseen päivään vähän piparia, glögiä ja joululauluja!

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!