22.2.2018

5 MINUUTIN PIKAHERKKU - KOOKOSKERMAMOUSSE

Joskus on päiviä kun tarvitsee jotain herkkua ja mieluusti sellaista mikä valmistuu käden käänteessä. Tänään on ollut sellainen päivä kun flunssa, joka taitaa jyllätä tällä hetkellä vähän kaikkialla, on löytänyt tiensä meillekin ja vaivaa tällä hetkellä perheen pienintä. Tällaisia päiviä varten minulla on aina jääkaapissa pieni purkki kookoskermaa. 

Kookoskermasta ja raakasuklaasta valmistuu viidessä minuutissa herkullinen suklainen kookoskermamousse seuraavasti: sulata noin 50 g raakasuklaata mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Vatkaa jääkaapissa säilytetty 100 g kookoskermaa kovaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon sulatettu raakasuklaa. Survo lisukkeeksi mansikoita. Nauti! 


Kipollinen tätä herkkua ja nenän niistäminen on taas vähän mukavampaa puuhaa! Täytyy toivoa, että flunssan kanssa päästään helpolla, sillä ensi viikolla Keski-Suomessa vietetään hiihtolomaa ja jos säät jatkuvat yhtä upeina, ulkoilemaan olisi ehdottomasti päästävä. Ja sitä ennen viikonloppuna olisi juhlatkin järjestettävänä, kun rakas esikoinen täyttää muutaman päivän päästä jo 10-vuotta!

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!