26.2.2018

10-VUOTIAS

Minusta tuli äiti tasan 10-vuotta sitten kun ihana pieni esikoiseni syntyi tuolloin alkuillasta. Olen ollut hyvin onnekas ja nykyisin voin kutsua itseäni kolmen lapsen äidiksi, mutta esikoiseni oli hän, joka kasvatti minut äidiksi ja olen siitä niin kovin onnellinen. 

Tänään tuo pieni on jo aika iso tyttö. Ihana, empaattinen, lahjakas, suloinen ja rakas. Häntä on juhlittu viime viikolla jo muutamaan ootteeseen ja yhdet juhlat ovat ehkä vielä edessä, mutta kyllähän kymmenenvuotiasta on syytäkin juhlia!


Ja toki juhlia varten on kiva laittaa vähän koristeita! Olen tainnut askarrella lähes jokaisille lasten syntymäpäiville jonkinlaisen koristenauhan kattoon tai ikkunaan. Tällä kertaa söpö onnentoivotuksella varustettu nauha syntyi vanhasta Aamut, päivät, illat, yöt -kalenterista. Kaveriksi ikkunaan ripustin pinkit hunajakennopallot, jotka ovat olleet käytössä jo useammissa juhlissa ja jotka taas kaappiin pakkaan odottamaan seuraavia. 

Olen ihastunut myös numeroilmapalloihin ja tälläkin kertaa hankimme sellaiset. Numerot löytyivät myös kakusta, johon ostin kynttilöiden sijaan hauskat numeronmuotoiset sädetikut. Nämä molemmat löytyivät paikallisesta  Confettista, josta löytyy kaikenlaista kivaa juhlia varten!


Kaverisynttärit meni keksiä ja jäätelöä -linjalla, mutta mummeja ja kummeja varten leivoin kakun. Kakun kuorruttaminen ei kuulu vahvuuksiini ja ei tästäkään ihan vision näköinen tullut, taisi voikreemikin hieman karkkiväristä jouksettua, mutta onneksi maku oli kohdallaan ja kasalla karkkia voi korvata kaikki muut puuteet! Ja tärkeintä tietenkin, että ihana sankari itse oli tyytyväinen kakkuun, koristeisiin ja juhliinsa!

-Piia

2 kommenttia :

 1. Lämpöiset onnittelut suloiselle kymppitytölle ja vanhemmilleen! Suloiset ovat myös koristelut ja tarjoilut. Ja aivan hurmaava kakku!

  Esikon asema on väistämättä erityinen, sillä hänen kohtansa on aurata vanhempiaan äitiyteen ja isyyteen. Sanasi toivat mieleeni oman matkamme esikoistyttäremme kanssa, tänä vuonna ykkösemme täyttää tosin jo 24 - ja silti muistot ovat kuin eiliseltä, yhtä kirkkaita ja koskettavia.

  Onnellista synttärihumua vielä sinne teille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! <3 Esikoisen asemassa tosiaan on tahtomattakin jotain erityistä. Odottavalla jännityksellä yhdessä edelleen eteenpäin kasvetaan ja toisistamme opitaan! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!