4.8.2015

UNISIEPPARI vol.2


 
 
Ensimmäisistä työpäivistä selvitty ja omaa unta ei varmasti vähään aikaan tarvitse iltaisin odotella! Lasten unet ovat kuitenkin aina välillä niin ja näin  ja kuten aiemmin kirjoittelin, lasten toiveena on jo pitkään olleet unisiepparit ja sellaiset kesälomalla molemmille askarreltiinkin parempien unien toivossa.

Tyttäreni huoneen pinkin unisiepparin kaveriksi poikani sai huoneeseensa sinisävyisen unisiepparin, joka rakennettiin pienen puuriman ympärille. Hyvin stereotyyppisellä värityksellä näissä mentiin, mutta sellaiset tehtiin, kun omistajansa halusivat.

Puurimaan ripustettiin nahkanaruilla paperista leikattuja sulkia, puuhelmiä sekä pihalta noukittu keppi, joka koristeltiin teipillä. Ripustusta varten porasin molempiin päihin pienet reiät kiinnitysnarun pujottamista varten. Koska unisieppari on hyvin kevyttä tekoa, hoitui sen kiinnitys teipillä.
 
 
 
Tyttären unisieppari on toiminut oikein hyvin ja auttanut hyviin uniin. Tämän version kanssa taas on vähän niin ja näin. Loppuvuodesta kuusi täyttävällä kaverilla on sen verran vilkas mielikuvitus ja analyyttinen luonne, että unisieppari on kirvoittanut enemmänkin miettimään niitä pahoja unia kuin sieppaamaan niitä pois. Katsellaan siis kuinka kauan tämä jatkaa roikkumistaan sängyn vieressä vai siirretäänkö se huoneessa toiselle seinälle ja nimetään seinäkoristeeksi.

-Piia 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!