17.11.2016

JOULUISEMPAA OLOHUONEESEEN


Koska marraskuun puoliväli on ylitetty, voi kai jo ihan hyvällä omalla tunnolla aloittaa joulufiilistelyn, eikö? Tuo ulkona ainakin vielä toistaiseksi oleva lumipeite ei ainakaan vähennä tällaisen jouluihmisen innostusta tulevaan juhlaan, täytyy vain toivoa, että edes osa hangista pysyisi eli pakkasta kiitos ja äkkiä!

Meidän kodin jouluisempi ilme on aika hillitty ja muodostuu yleensä kynttilöistä, ikivihreistä oksista ja muutamista joulukoristeista, joita lisäillään pikkuhiljaa joulua kohti. Tässä vaiheessa siis jotain pientä ja myöhemmin jotain lisää. Talven tuntua tuovat myös pehmeät materiaalit ja tekstiilit. Kerroinkin, että minun oli ensin tarkoitus neuloa lattiatyynyyn uusi päällinen ja ennätin sitä jo vähän  aloittaa. Neulottua pätkää oli sen verran, että sain tehtyä siitä tyynynpäällisen sohvatyynylle. Päällinen neulottu tehty Ikean fleecevilteistä, joka on leikelty langaksi ja neulottu koon 20 puikoilla, on siis ihanan muhkea ja pehmeä, juuri tähän vuodenaikaan sopiva!

Näillä on hyvä aloittaa joulusisustaminen ja katsoa mitä muuta vielä keksin! Koko hommaan saattaa tulla vielä uusi muuttuja mukaan, kun muutamia huonekalumuutoksia on luvassa tässä lähiaikoina. Niistä lisää myöhemmin, tässä vaiheessa tyydyn vain toteamaan, että kumman paljon pienellä ihmisellä on vaikutusta myös kodin sisustukseen! :)

-Piia

2 kommenttia :

  1. Miten voikin vihreä oksa tuoda ihanan tunnelman. Teillä on niin kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! Olen samaa mieltä, pieni vihreä voi tuoda paljon tunnelmaa, aina ei tarvita paljon! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!