29.6.2015

KESÄN TUNTUA
Vihdoinkin viikonlopun aikana alkoi tuntua siltä, että kesä tulee sittenkin! Vaikka olen sitä mieltä, että säästä valittaminen on jokseenkin turhaa, se kun on niitä asioita joihin itse emme voi vaikuttaa, niin kyllä se vaan hymyilyttämään pistää kun sateen ja tuleen sijaan aurinko paistaa ja pihalla voi juosta paljain varpain.

Vietimme viikonlopun maalla, jossa kesä tuntuu jotenkin vielä kesämmältä kuin kaupungissa. Vihreys ja vehreys on erilaista, hiljaisuus on oikeasti hiljaisuutta ja aika tuntuu pysähtyvän. Harmi, että oma kesälomani ei vielä alkanut ja kaupunkiin oli palattava.
Maalla odottaa onkimisen ja oleilun lisäksi myös muutama pieni remonttiprojekti, joiden viimeistelyä en malttaisi odottaa. Isäni vanha kotipaikka on nykyisin suvulla kesämökkikäytössä ja muutamien viime vuosien aikana olemme siellä täällä pientä pintaremonttia tehneet. Tänä vuonna ohjelmassa ovat vinttihuone sekä toinen kammareista. Palaan näihin varmasti kunhan saamme huoneita valmiiksi ja ennätän maalipensselin sijaan myös kameraan paremmin tarttua. Tällä viikolla vielä loppurutistus töissä ennen kauan odotettua kesälomaa!
Aurinkoista viikon alkua!
Piia

4 kommenttia :

 1. Ihanan kesäisiä kuvia :) Sää on valitettavasti juurikin se, johon ei voi vaikuttaa, mutta joka vaikuttaa kovasti! Mutta loma on aina loma, siitä pitäisi osata nauttia kelistä riippumatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Ja itse kyllä pidän sadepäivistäkin, silloin voi hyvällä omalla tunnolla puuhailla sisällä, tosin toivon kyllä, että tulevaan lomaan muutama aurinkoinenkin päivä osuisi! ;)

   Poista
 2. Ihanat tunnelmakuvat! Vietin kanssa pari päivää mökillä ja hyvin vastahakoisesti palasin kaupunkiin. Siellä pellon laitamilla kulkiessa kesä tuntui jotenkin todellisemmalta. :) Paljon onnea uudelle blogille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija! <3 Sitä tuntee itsensä aina etuoikeutetuksi kun pääsee nauttimaan kesästä myös maalaismaisemissa, jotain taikaa siinä vaan on!

   Poista

Kiitos kommentistasi!