14.2.2018

PINKKI YSTÄVÄNPÄIVÄ PUPU



 
Taaperon huonetta piristämään on ilmaantunut uusi ihana pinkki ystävä. Tämä pieni kaveri on ollut to do-listallani siitä saakka kun isosisko kasvoi yli t-paidasta, jonka rinnusta hän aikaisemmin koristi eli kohta jo pari vuotta sitten. Sopiva hetki ja inspiraatio on antanut kuitenkin odottaa itseään, mutta nyt sellainen koitti ja taapero sai juuri sopivasti ystävänpäiväksi uuden pehmoisen kaverin!




Pupu on siis peräisin vanhasta t-paidasta. Hänestä olisi varmasti tullut ihan mainio ilman kirjailuakin, mutta en malttanut olla hyödyntämättä pupun kuvioinnin tarjoamia mahdollisuuksia ja niinpä kirjailin jos jonkinlaista jokaiseen sopivaan paikkaan. Nyt hän sopii hyvin kaveriksi  tällä toiselle kirjaillulle pupulle, jonka kaksi vuotta sitten tuolle pienelle, tuolloin vielä syntymättömälle pellavapäälle ompelin.

Pitkästä aikaa kirjaillessani muistin taas miten mukavaa ja koukuttavaa puuhaa se on! Kuin värittäisi kuvia kankaalle, mutta langalla. Sellaista sopivaa aivojen nollauspuuhaa, jota täytyisi harrastaa enemmän.



Pupu osoittautui heti mieluisaksi. Sellaiseksi jota on hyvä halia ja jonka vieressä on hyvä olla. Juuri niinkuin hyvä ystävä! Tänään ajatuksissani ovat omat rakkaat ystävät lähellä ja kaukana. Jokaiselle haluan toivottaa mitä parhainta ystävänpäivää! Kuten myös sinulle, ihanaa päivää ja pinkkejä ajatuksia!

-Piia

1 kommentti :

Kiitos kommentistasi!